Позоришта Београд

Позоришта Београд

Позоришта Београд

ПозориштеАдресаТелефон
Аматерско позориште Крсмановић
Балканска 4, Београд
36-13-451
АТЕЉЕ 212Л. Рибара 21 - Светогорска 21, Београд
3247-342
БЕОГРАДСКО ДРАМСКО ПОЗОРИШТЕСаве Ковачевића 64 - Краља Милана 26, Београд
423-686, 011/2423-686
БИТЕФ ТЕАТАРСквер М. Траиловић 1, Београд
3220-608 
Позориште Бошко БухаТрг Републике 3, Београд
632-855 
Позориште ДАДОВ
Ђуре Салаја 6/1, Београд
3243-643, 3243-644 
Позориште Душко РадовићАбердарева 1, Београд
3232-072
Југословенско Драмско Позориште
С. владара 50, Београд
644-447
КПГТ међународни арт центар
Радничка 3, Београд
30-55-070
Љубичасто позориште
Риге од фере 4, Београд
637-565 
Позориште Мадленијанум, Земун
Главна улица 32, Београд
316-27-97
Народно позориштеТрг Републике, Београд
620-946
Позориште лутака "Пинокио", ЗемунКарађорђева 9691-715
Позориште Пуж
Божидара Аџије 21, Београд
438-036 
Позориште СЛАВИЈА
Светог Саве 16, Београд
436-995
Талија Рода
Пожешка 83а, Београд
545-260 
ТЕАТАР Т - ПОЗОРИШТЕ НА ТЕРАЗИЈАМАБулевар краља Александра 77а - Булевар Краља Александра 73, Београд
403-570 
ЗВЕЗДАРА ТЕАТАРМилана Ракића 38, Београд
419-664, 2419-664